<span style="color: #9acbf7;">Romania</span> nl
Romania-nl.jouwweb.nl
Home » Roemeense keuken » Salată uşoră cu betisoare de crab și mar

Salată uşoră cu betisoare               
       de crab și mar

upload/2/e/a/sarichioireisverslag/salata-gingas.large.jpg?0.9492900598767087

Ingrediënten nodig voor het bereiden van Salată uşoră cu betisoare de crab și mar (licht verteerbare salade met blokjes krab en appel):

voor de salade:

  • 4 aardappelen,
  • 1 ui,
  • krabbenpootjes,
  • 200 gram Surimi,
  • 1 appelr,
  • 4 eieren,
  • zout en peper.

voor het marineren van de ui:

  • 1 eetlepel azijn,
  • 50-70 ml water,
  • femalen peper.

Bereidingstijd: 30 min

Bereidingswijze:

1. Om te beginnen koken we de eieren en aardappelen in 10 minuten. De schoongemaakte uit snijden we in repen en marineren die met bovengenoemde ingredieënten.

2. De schoongemaakte en voorbereide ingrediënten (aardappelen, eieren en de schoongemaakte en geraspte appel) leggen we op elkaar in de navolgende volgorde:

  • lichtgezouten aardappelen, afgedekt met een lepel mayonaise gldgestreken met een in koud water gedoopt mes,
  • uienrepen ontdaan van water,
  • geraspte appel en weer d lepels mayonaise goe aangedrukt,
  • in stukjes gesneden krabbenpootjes met een beetje mayonaise,
  • het eiwit en weer een beetje mayonaise,
  • tenslotte het geraspte eigeel,
  • gedecoreerd met wat peterselie en 5 stikjes urimi ziet het geheel er perfect uit.