Romania-nl

Olănești                                        

Kuuroord Olănești is gelegen in de buurt van de Olt-vallei en wordt omgeven door beboste bergen die bijdragen aan de ontwikkeling van een klimaat met koele zomers en milde winters. De aanwezigheid van vegetatie draagt ertoe bij dat de lucht een optimale zuurstofgraad heeft en een ideale concentratie van negatieve lucht-elektriciteit.

De natuurlijke omgeving biedt een breed scala van mineraalwater met  een therapeutische rol. Meer dan 30 minerale bronnen bevatten zwavel, chloor, jodium, broom, natrium, magnesium - oligominera, alles ter genezing door te drinken, hulp bij de behandeling van een veelheid aan ziekten.

Profylactische behandeling in het kuuroord Olanesti wordt aanbevolen voor mensen die risicofactoren en / of geschiedenis van de ziekte (nier, reumatische, spijsvertering, ademhaling, dermatologische) hebben, maar op dit moment daar niet aan lijden.

Therapeutische indicaties:

  • Voor ziekten van het spijsverteringsstelsel en daarbij behorende klieren, dyskinesie bilio-darmzweren of maagzuur hiposecretie, lijdend aan pijn van een geopereerde maag, chronische cholecystopathies, postcolecistectomie disfunctioneel syndroom, chronische leveraandoeningen, chronisch prikkelbare darm syndroom;
  • nierziekte en nierstenen renovezicale microlithiasis, infecties van de urinewegen, pijn aan de nieren na chirurgie, chronische interstitiële nefropathieën, unieke aangeboren misvormde of geopereerde nier;
  • endocriene stofwisselingsziekte diabetes mellitus, dyslipidemie, obesitas, hyperglycemie en jicht;
  • gelokaliseerd allergische huidziekten, KNO, long-of gastro-intestinale;
  • miofasciale motoriek ziektebeelden, tendinitis, periartritis, fibromyalgie, artrose van de wervelkolom of perifere gewrichten, pijnlijk en disfunctionele syndromen veroorzaakt door chronische inflammatoire reumatische, orthopedische behandelingen en latere postoperatieve complicaties, algodistrofie, perifere neuropathie.